2012-07-13 80 浏览
俾朋友睇雜誌捉左黎試,點知認真麻麻!! 個場話係有1萬尺大,係大呀,不過d位密呢...... 一隻手掌位置都無,左右2邊d人傾計完全聽到晒,仲要咁岩係粗口橫飛!!入門口時又混亂,排到去lift門都唔放人入去!入面仲要係無人ga wo!!!我地就係出面係咁逼.....最後要好似小學生咁叫入去......... 又窄d位,人貼人咁!! 侍應又倒瀉幾次水,落單又落錯.... 食物方面,刺身第一次黎就好好樣,有晒乾冰,點知第2輪時就走晒樣,甜蝦甩頭甩尾。蟹粥得蟹腳係入面,仲要好大碟呀!!!其餘d煮物都係好大碟!!!!!最離譜係d焗蠔,一上黎個個睇到嘩嘩聲!!一食,搵唔到隻蠔ga!!全部都係沙律醬............隻蠔仲細過5蚊銀!!!唯一可以既.. 就系隻串燒雞翼幾好食.. 夠乾身囉.. 但係我俾$200黎唔係食雞翼架ma!!!走時仲要同人逼lift!!!依個安排真係好唔掂!!! 下次都係唔好做白老鼠!!!!

隻蝦甩到咁.......唉
蠔呀蠔你係邊?!
好嘈好迫,食得好辛苦,雜誌又話成萬呎,寬落少少得唔得?!
雞翼是最好食的,脆身夠乾
2012-07-10
好嘈好迫,食得好辛苦,雜誌又話成萬呎,寬落少少得唔得?!
雞翼是最好食的,脆身夠乾