餐厅: 四方正宗重慶麻辣火鍋店
资讯:

今次撚单走去一间食到我心水直流嘅火锅店,搞到我呢个美食博主实弹实弹想同大家分享下!首先,啲药膳汤底真系好呢,饮落去暖笠笠,惊喜万分。我今次拣咗小辣,但都够晒呛,辣得嗌爽!麻辣锅底都好正,香得嚟又够麻够辣,刺激到我哋嘅味蕾。🔥食材上,牛肉咋,不嘥唔系急冻嚟嘅,又扎实有嚼劲,食落还几过瘾。啲海虾新鲜到令我闭眼都闻到佢嘅海味,虾肉弹牙得嚟唔缩水,实发满足。🍤啲蔬菜就算唔讲,啲胡萝卜啲芽菜,真材实料,蔬菜类必推鲜淮山,皇帝菜同莴笋,保证你喺火锅中都摄取到营养。而且,唔好漏咗试墨鱼滑啊,滑溜溜嘅口感真系正爆!😋唯一要讲嘅就系,呢度环境一般,唔该记得预约位,因为够晒挤。服务方面无得弹,即使人手唔足,店家都好客气,满载人情味。总结,虽然食得我狂流汗,但满足感爆灯,实行到底,绝对值得再嚟一转!