2021-05-14 54 浏览
當時心情: 我冇食下午 好餓啊🤣 朋友未到?吾理啦 order完食住先🙂究竟我係有幾餓!🤣🤣 兩個人四碟野🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️我話一定要叫飯食!🤣🤣好吧最後我們眼闊肚窄🥲炸饅頭 $58本店之寶 打卡必備 全隻船遞上😍配上乾冰 煙霧離漫不過真心好好食😋我鐘意熱辣辣 配上煉奶酸菜魚 $268人生第一次食🤣🤣因為平時我係唔鍾意食魚🤣 還可以吧唔辣但係有麻 不過有魚骨 不過都算滑 我比較鍾意佢下面 嗰啲粉皮 因為吸晒啲湯🤣🤣香辣雞煲 $168揀咗走辣😝都幾大份 不過食食下有啲鹹🤣🤣 好口渴臘肉菜粒炒飯 $88呢個我指定 飯桶一名🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️其實我自己食完一半飯已經好飽🤣呢個不錯不錯 不過好似冇咩臘味😗麻辣風雲 (荃灣)荃灣海壩街108-114號荃碧大廈1樓#生活小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar # 西式餐廳 #foodiehk #相機食先 #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控#cafe #拍拖👫#打卡#jessicafoodhunt#jessicafoodie
當時心情:
我冇食下午 好餓啊🤣 朋友未到?
吾理啦 order完食住先🙂

呢個我指定 飯桶一名🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
其實我自己食完一半飯已經好飽🤣
呢個不錯不錯
不過好似冇咩臘味😗

麻辣風雲 (荃灣)
荃灣海壩街108-114號荃碧大廈1樓