2022-10-20 39 浏览
屋企樓下呢間餐廳一直都係我哋屋企人嘅飯堂,只要阿媽冇煮飯,我哋就去呢度食 (☛(◜◔。◔◝)☚))🔹晚市小食🔹醉香雞中翼 $68我超級推介大家嚟呢度食佢嘅醉雞翼‼️,酒香濃郁,除咗用花雕酒中中咗其他嘅配料,全部都好入味架🤤有陣時我哋仲會單點買黎加餸🤭🔹晚市雞煲烤魚配料🔹魚片頭 $32魚片頭其實係用新鮮魚肉打成嘅魚條,再張魚條再油炸至金黃色,外層厚皮香口,內裡肉質彈性結實,如果拎去打邊爐嘅話會更加吸湯😋五丸拼盤 $68有呢個五丸拼盤,啱晒我哋一家四口👨‍👩‍👧‍👦,鍾意食咩都有齊晒,我自己就最鍾意食墨魚丸,我細佬就最like牛丸😎🔹晚市烤魚煲🔹原條烤魚煲 $328 可麻辣/ 走辣我地一家都係四川人,無辣不歡,所以一定係叫麻辣,佢地嘅烤魚炸至金黃香脆,魚肉厚實,嫩滑多汁,唔會有好多碎骨🙃
🔹晚市小食🔹
醉香雞中翼 $68