2021-11-17
前排天氣有d凍,所以同朋友去咗食麻辣火鍋,見到佢近排做緊優惠火鍋兩人餐有68 折,所以就入咗去試吓😉我哋叫咗鴛鴦鍋,可以兩個都試吓😌,我返低嚟到之後,職員就話叫我哋試吓就咁飲響螺花膠雞湯,飲得出佢係好濃郁,仲有花膠粒🤭,試完雞湯,就試佢嘅招牌麻辣鍋,飲咗一啖,覺得都唔係好辣,係可以接受嘅,同平時打麻辣火鍋有啲唔同😛,冇諗過麻辣湯底都可以飲🤣,仲有滑一滑嘅鴨血,正!前菜仲有啲醃蘿蔔,雲耳,仲有椒鹽豆腐,好脆口,食食吓仲有啲食唔停😉另外,牛肉拼盤嘅份量都唔少,而且牛肉嘅花紋都好靚,肉質鮮嫩,好高質👍🏻👍🏻另一驚喜就係海鮮拼盤,鮑魚同聖子都好大隻,啖啖肉,而且好新鮮😋仲有啲餃子同丸,質素都唔錯,食到咁上下我哋都有啲飽,所以就食埋個蔬菜拼盤同埋烏龍麵,烏龍麵吸晒麻辣湯嘅湯底,真係好正😋個set 包左兩大杯水果茶可以解渴😊,唔會好甜,仲有啲生果粒👍🏻