2023-06-23 31 浏览
依排成日係咁落雨,搞到好想食辣野,行過廣華街見到有間「串爆」,佢係食成都風味串串,咁就一於要試下啦我地揀左2小時放題餐,正呀😋😋串串種類非常之多,肉類、丸類、蔬菜類,加埋由42款可以揀,小食又有12樣,粉面飯又有5樣,飲品都有10野可以揀,最重要係有啤酒叫,正呀🤩佢嘅麻辣湯底好好味,我地要左少麻少辣,個湯味道好鮮,唔會比麻辣嘅味遮左,而且麻辣味都有後勁,如果唔係太食得辣嘅朋友叫小麻小辣就岩岩好串串樣樣都好食,肉類吸左湯食又特別惹味,不過特別推介佢嘅蔬菜類同魔芋,d蔬菜係好新味,魔芋吸左湯黎食真係食唔停口捧捧雞作為餐前小食非常之好,唔辣,但食落令人開胃,而且雞肉都嫰滑好食涼拌木耳就一定唔好錯過,辣味足夠又香口,食落勁惹味,正呀滕椒雞軟骨滕椒嘅味道特別,感覺清新,辣味又同普通嘅辣椒有d唔同,加埋雞軟骨一齊食真係好夾川味牛肉面,佢嘅牛味濃郁,面又夠晒爽口,而且份量岩岩好,食多幾碗都唔怕食完晒野整返個冰粉食真係一流,唔會過甜,食落後解左d辣味,正整體黎講,食物質素高,而且又有放題形式,岩晒一班嗜辣人士黎食

涼拌木耳就一定唔好錯過,辣味足夠又香口,食落勁惹味,正呀

滕椒雞軟骨