2019-11-22
爆汗串串今日收咗工之後,同朋友兩個麻辣控去搵嘢食,到底旺角嗰頭有咩好嘢食呢,我哋上咗OpenRice搵嘢食,見到哩間爆汗串串有好多好評,我哋就去咗試下佢有幾爆🥰🥵 佢哋嘅麻辣味好正宗。同小編去四川食過嘅一樣,略嫌吾夠麻,辣味好夠😘我哋叫咗菇類,雞肉牛肉腸仔木耳萵筍蓮藕土豆四川香腸雞軟骨雞腎鴨舌娃娃菜蘿蔔海帶牛柏葉等等😋幾乎全部都有叫過黎試😍,小編特別鍾意牛肉,因為好索味好正啊🐂小食我哋叫咗鴨血、蓮藕片、蒜泥青瓜、鐘水餃,全部都好好食,小編特別鍾意麻辣鴨血,已經忍唔住叫咗3round🥰😋 鍾意食辣嘅你,呢間真係超級推介😍,食過返尋味,小編下次會再嚟食👍🏻👍🏻。地址:爆汗串串 (旺角)旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖。最高為(5/5)味道⭐⭐⭐⭐⭐️價錢⭐⭐⭐⭐⭐️環境⭐⭐⭐⭐⭐️服務⭐⭐⭐⭐⭐️推薦星數⭐⭐⭐⭐⭐️。#hkfood#hkfoodie#hkfoodbloggger#hkfoodblog#hkrestaurant#foodphotography#openricehk#foodpic#foodporn#picoftheday#instafood#topcitybiteshk#h
今日收咗工之後,同朋友兩個麻辣控去搵嘢食,
。
同小編去四川食過嘅一樣,略嫌吾夠麻,辣味好夠😘
幾乎全部都有叫過黎試😍,小編特別鍾意牛肉,
因為好索味好正啊🐂
小食我哋叫咗鴨血、蓮藕片、蒜泥青瓜、鐘水餃,
食過返尋味,小編下次會再嚟食👍🏻👍🏻
。
地址:爆汗串串 (旺角)
旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號舖
。
最高為(5/5)
味道⭐⭐⭐⭐⭐️
價錢⭐⭐⭐⭐⭐️
環境⭐⭐⭐⭐⭐️
服務⭐⭐⭐⭐⭐️
推薦星數⭐⭐⭐⭐⭐️
。
#hkfood#hkfoodie#hkfoodbloggger#hkfoodblog#hkrestaurant#foodphotography#openricehk#foodpic#foodporn#picoftheday#instafood#topcitybiteshk#hkig#foodie#foodgasm食評#相機食先#食好西#吃貨#旺角美食#爆汗串串