2003-10-03 14 浏览
早幾日見電視介紹過...若然大家食厭隔離和記茶餐廳,又或者想食過唔heavy早餐,不妨可以係到試下佢個火腿意粉(o的意粉唔同茶餐廳果o的,幼身好多)或麥皮,另嘆番杯咖啡。平心而論,哩o的我都只係覺得一般貨式,反而覺得佢新鮮出爐o既麵包係最正最吸引...棒場o既係芝士磨菇包(可能太喜愛菌類),另朋友則愛芝士蟹柳,當然仲有好多包都未試雲,勞煩大家幫幫手發掘下喇~不過,每次入親去都好想試電視介紹果o的蛋糕,聽聞係師傅精心炮製,次次都撞正佢出爐,但基於晨咁早就食甜野,好似怪怪地咁(仲有飽成咁點去游水呀!)!出番西貢又趕時間,最尾都係冇時間試,不如你地試完,話番比我知好唔好食丫~露天坐,周遭雖然唔係話什麼美景,但勝在冇老和果邊咁逼呀!建議晨早去食會好o的!話哂新鮮出爐嗎~
早幾日見電視介紹過...
露天坐,周遭雖然唔係話什麼美景,但勝在冇老和果邊咁逼呀!
建議晨早去食會好o的!話哂新鮮出爐嗎~