2020-04-17
今日係觀塘幫朋友整d野,完成之後就落左黎醫肚😆😆😆本身想外賣返去朋友屋企食,但見到咁岩有位就決定即場食,玉子燒要趁熱食先最正架嘛xppp單係玉子燒都經已有成七款口味既選擇!!!我考慮左一輪就決定要份“櫻花蝦玉子燒”HKd$59加配人氣No.3既“套餐G(吉列豬排)”HKd$28~~朋友就單點左一份人氣No.2既“玉子燒.咖哩牛肉燒肉汁麥飯”HKd$68🤤🤤落好order就先俾錢拎票,隔左一陣就可以拎食物坐低開餐😆😆試左少少朋友個咖喱牛肉同原味玉子燒,味道都ok啵!咖喱汁加入左黑胡椒,所以有咖哩香之餘亦都帶有少少微辣,配埋帶有微甜既玉子燒一齊食係意外地合拍~~加配既吉列豬排點上帶酸既醬汁食落開胃!!玉子燒食得多, 但大多數都係食芝士、明太或者鰻魚口味,第一次食櫻花蝦口味~~蛋香中滲出櫻花蝦獨有既鮮味,豐富左整個味道既層次感,幾有驚喜!!而配上既米飯加上燕麥米,提升左五穀麥香之外,更令米飯多一重咬口呢 :)最後配搭一口清香既茉莉花茶,格外舒暢✔✔
單係玉子燒都經已有成七款口味既選擇!!!
試左少少朋友個咖喱牛肉同原味玉子燒,味道都ok啵!
加配既吉列豬排點上帶酸既醬汁食落開胃!!
最後配搭一口清香既茉莉花茶,格外舒暢✔✔