2004-11-01 10 浏览
假期前夕來試一次, 都係因為有買一送一coupon, 行入去眼見好多人同幾多野食, 心諗應該都得掛......! 熱葷有10款左右, 雞翼香腸同葡汁時蔬之類啦, 一般水準, 最想講係條魚, 睇住個侍應捧出黎, 第一時間夾左d, 點知, 一放入口發覺係凍的, 好'魚星'。冷盤有三文魚同生蠔, 不過我兩樣都冇食, 食左d沙拉, 不過係唔凍的。甜品眼見係幾多款式, 但會試的只得三幾款, 其他的賣相好似擺左好耐, 雪糕都有, 不過係d賣剩蔗; 成埸最多的係即埸做好晒pancake, 仲有唔知係驚你食唔飽定係驚你飽得滯俾你幫助消化的麥維他。總括黎講, 都飽o既! 60蚊係咁上下啦!