2018-07-04 104 浏览
早兩日打算search下有咩會開得夜,唔打唔撞見到呢間打邊爐,我都係本身貪便易諗住黎試下佢個免費龍蝦煱,誰不知佢個煱出乎預料好食!另外我繼續唔執輸叫埋佢啲串燒,因為滿$200送啤酒,串燒比我印象幾好叫左牛柳粒(夠淋,材料好),鮑魚(呢個燒到岩岩好),bacon roll osyter,三文魚皮食餐飯叫左好多野,都係冰豆腐呀,廣島蠔,蜆(如果叫龍蝦煱就唔好叫了,個煱有),不過其實應該試下會其他酒,見佢裝修有bar位,模仿日本串燒店,好似crossover火煱咁,同埋好似一大班人食都幾好,可惜位置係經過數十間韓國餐廳既Austin Avenue,其實如果唔係訂左位,我可能會俾韓國餐廳吸引左🤭🤭當晚唔太多人,食得幾舒服,店員都nice👍🏼

當晚唔太多人,食得幾舒服,店員都nice👍🏼
2018-07-04