2015-10-04 815 浏览
弟弟成日叫我帶佢食好野,我就免為其難帶佢黎深水埗試一試呢間burger啦! 店內位置不多,所以好多人都選擇外賣,我地好彩等左5分鐘左右有人走就坐低左食啦!水牛城雞亦-一份有5隻,而且仲好大隻添!好中意佢個汁辣辣地好過癮,雞亦炸得岩岩好,仲食到好juicy好嫩滑,食兩隻唔夠喉添!鵝肝漢堡-諗都唔洗諗就嗌左! 以我呢啲咁中意食鵝肝既人當然要試,而且$123呢個價錢黎講算好抵食,鵝肝都幾大舊,重要塊漢堡都好厚!! 鵝肝既表面好脆好好食!!就算擺左一陣凍左少少都依然咁脆,睇介紹原來佢表面係菅左啲粟米籽定唔知咩籽去煎所以一直都keep到外脆內軟,入口即溶。漢堡好多汁好重牛肉味,但食落又唔會濟,我都係第一次成個burger食得哂@@ 本身加左$18要薯格,但估唔到有咁多,最後變左食唔哂XD呢間野真係幾抵食,可以位就少左啲!如果係旺區開間大啲既鋪,睇怕又要大排長龍了!

2015-10-01