2022-06-29
湊湊火鍋六週年,推出新鍋💁🏻♀️清新鍋 ~清涼椰子雞鍋🍲下午6時前埋單& 離座可享早鳥85折優惠🌟台式麻辣火鍋+珍鮮菌菇鍋可惜當日沽清清涼椰子雞鍋🥲唯有改叫其他~ 珍鮮菌菇鍋集聚多菌類於一鍋,鮮甜無比;台式麻辣火鍋集結「麻辣醇辛甘香」六種風味,配上鴨血豆腐無限添加,超惹味🌟 山海一盤用三層架擺得好靚嘅海陸拼盤,有牛肉、帆立貝、扇貝、鮑魚、魷魚仔、三文魚同蜆,啱晒2個人撐枱腳食🤩咩都有啲🤩🌟 竹笙大推😋夠爽口,而且好索湯汁,所以每一啖都好鮮甜🌟 鹽酥雞一口size,調昧恰當,唔會太咸,炸粉唔厚啖啖肉🌟企鵝丸賣相好得意🐧用墨魚漿制成,好睇又好食🌟鳳城水餃皮夠薄,入面有木耳絲,所以口感清爽🌟黃金鮮桔茶 估唔到大杯係甘巨型,叫1杯夠飲成餐飯🤗微酸滋味好解膩🌟大紅袍珍珠奶茶🧋雖然珍珠奶茶成日飲,但呢杯比到驚喜感我💕入口先係大紅袍茶味香氣淳厚,之後係奶香幼滑,木薯珍珠係細細粒,晶瑩剔透,勁道彈牙,下次行過,就算唔食火鍋,我都會買杯嚟飲!!!
🌟台式麻辣火鍋+珍鮮菌菇鍋
🌟 竹笙
大推😋夠爽口,而且好索湯汁,所以每一啖都好鮮甜
🌟 鹽酥雞
一口size,調昧恰當,唔會太咸,炸粉唔厚啖啖肉
🌟企鵝丸
賣相好得意🐧用墨魚漿制成,好睇又好食
🌟鳳城水餃
皮夠薄,入面有木耳絲,所以口感清爽
🌟黃金鮮桔茶
估唔到大杯係甘巨型,叫1杯夠飲成餐飯🤗微酸滋味好解膩