南區比較小見既台式𝕔𝕒𝕗𝕖可能無食到最出名既蛋餅 主食唔係好有驚喜 但杯啡真係幾𝕚𝕞𝕡𝕣𝕖𝕤𝕤𝕚𝕧𝕖☕️入去飲杯啡就明點解要排成個鐘•̀.̫•́✧◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌鹹蛋黃雞扒竹炭漢堡 伴蕃薯條 $𝟠𝟝雞扒鹹蛋黃味唔突出 似鹽酥雞多啲😆但勝在炸得酥脆 入口𝕁𝕦𝕚𝕔𝕪 而且都幾大塊竹炭漢堡口感鬆軟🍔 可惜蕃薯條唔夠香甜◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌𝔸𝕝𝕝-𝔻𝕒𝕪 𝔹𝕣𝕖𝕒𝕜𝕗𝕒𝕤𝕥 $𝟙𝟘𝟚炒蛋 / 香草豬肉腸 / 煙肉 / 串茄 / 大蘑菇 / 𝔹𝕒𝕘𝕖𝕝 樣樣都幾平均 幾好食😋大蘑菇同串茄好𝕛𝕦𝕚𝕔𝕪🍅以前唔太識欣賞美式𝔹𝕒𝕘𝕖𝕝 覺得好難咬🥯但依家又幾中意佢獨有既紮實感 充滿嚼勁配軟軟滑滑既𝕔𝕣𝕖𝕒𝕞 𝕔𝕙𝕖𝕖𝕤𝕖一流(´∀`)◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌冷泡茶 $𝟝𝟘樽仔好靚 係鴨脷洲街渡既畫⛴茶底係大吉嶺烏龍入口清香甘甜🌿 唔會有茶澀味◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌◌𝔻𝕚𝕣𝕥𝕪 $42揀左ℕ𝕦𝕥𝕥𝕪 𝕓𝕝𝕖𝕟𝕕 - 𝔾𝕦𝕒𝕥𝕖𝕞𝕒𝕝𝕒 𝕨𝕒𝕤𝕙𝕖𝕕 𝕞𝕚𝕩 𝔹𝕣𝕒𝕫𝕚𝕝 𝕟𝕒𝕥𝕦𝕣𝕒𝕝 豆味真係好香🐿帶微微酸甜 入口順滑有層次感食𝕓𝕣𝕦
南區比較小見既台式𝕔𝕒𝕗𝕖

樣樣都幾平均 幾好食😋
大蘑菇同串茄好𝕛𝕦𝕚𝕔𝕪🍅
以前唔太識欣賞美式𝔹𝕒𝕘𝕖𝕝 覺得好難咬🥯
但依家又幾中意佢獨有既紮實感 充滿嚼勁
配軟軟滑滑既𝕔𝕣𝕖𝕒𝕞 𝕔𝕙𝕖𝕖𝕤𝕖一流(´∀`)

冷泡茶 $𝟝𝟘
樽仔好靚 係鴨脷洲街渡既畫⛴