2024-04-11 40 浏览
呢度既<帝皇鱈場蟹腳宴>可以食齊日本生蠔、A5和牛同鱈場蟹腳,而且蟹腳仲可以任食✨️磯煮鮑魚鮑魚好厚身,肉質彈牙,鹹味之中仲食到鮑魚既鮮甜味🦪生蠔蠔肉爽口,味道鮮甜,搭配左拖羅三文魚子、鱘魚子海膽醬等不同醬汁,各有風味🍢串燒🌽粟米燒得焦香,內裡仍然軟糯多汁🐽黑豚外焦內嫩,肉質鮮味🐔鵝肝釀雞翼,鵝肝肥而不膩,雞翼肉質鮮嫩,外皮香脆🐣提燈即係輸卵管同未成形既蛋黃,配埋甜甜既醬汁,味道一流🍙炭燒蟹黃飯糰的蟹黃濃郁鮮香,米飯軟糯可口。🍛蟹粉蟹肉炒年糕蟹粉同蟹肉鮮美,同年糕的軟糯口感完美融合。🥩鹿兒島A5黑毛和牛火鍋A5和牛肉質爽口鮮嫩,牛味濃郁,shabushabu做法可以食到和牛既原汁原味,另外既離菜拚盤除左消滯之外,仲可以令湯底更鮮甜🦀鱈場蟹腳到今餐既主角,任食鱈場蟹腳,蟹腳size長過我手臂,入口啖啖肉滿滿既海水鮮味。另外佢地仲有2款醬汁蕃茄黑椒汁酸甜可口,同蟹肉既鮮甜相得益彰蒜蓉牛油汁香濃可口,為蟹肉增左了獨特既風味

✨️磯煮鮑魚
鮑魚好厚身,肉質彈牙,鹹味之中仲食到鮑魚既鮮甜味

🦪生蠔

🍢串燒
🌽粟米燒得焦香,內裡仍然軟糯多汁

🐽黑豚外焦內嫩,肉質鮮味

🐔鵝肝釀雞翼,鵝肝肥而不膩,雞翼肉質鮮嫩,外皮香脆

🐣提燈
即係輸卵管同未成形既蛋黃,配埋甜甜既醬汁,味道一流

🍙炭燒蟹黃飯糰的蟹黃濃郁鮮香,米飯軟糯可口。

🍛蟹粉蟹肉炒年糕
蟹粉同蟹肉鮮美,同年糕的軟糯口感完美融合。

🥩鹿兒島A5黑毛和牛火鍋

🦀鱈場蟹腳
蕃茄黑椒汁酸甜可口,同蟹肉既鮮甜相得益彰
蒜蓉牛油汁香濃可口,為蟹肉增左了獨特既風味