為左個燒三文魚鰭久唔久都會嚟一休食,但食過呢度啲壽司,唔算好食但好貴,元氣平過同好食過呢度,所以每次都係食小食、主食為主,今次因為個縵魚飯我忍唔住要寫食評了。縵魚飯$75見餐牌張相好大條鰻魚個飯又唔細,所以叫左鰻魚飯而唔叫縵魚炒飯$5x,點知個飯同張相係細一半,條鰻魚得四分一 真係超嬲,掙咁遠真係好過份,味道正常係個汁偏酸。以呢個size 頂盡值$48,超呃錢。芝士軟殻蟹卷$48定$58唔記得,有四大件,感覺算抵食,但飯好多,蟹較少,味道都算好食。佐x豆腐比出面食過的好味,外脆內滑,唔太鍾意食豆腐的我都鍾意。燒茄子,好味,好多醬料,好夠味。燒三文魚鰭$3x有四定五件,好味抵食 燒得好靚,係啲鹽唔太均勻$28 三文魚刺身 好抵食有成8-10片,雖然唔算好新鮮同香,但這價錢算ok了總括呢度部分野食既價錢同味道係ok的,但真係要小心選擇囉
燒茄子,好味,好多醬料,好夠味。
燒三文魚鰭$3x有四定五件,好味抵食
燒得好靚,係啲鹽唔太均勻

總括呢度部分野食既價錢同味道係ok的,但真係要小心選擇囉
佐x豆腐
芝士軟殼蟹卷