2021-04-21 116 浏览
之前聽同事講尖沙咀E間嵐橋嘅魚生丼飯幾新鮮幾好味, 於是今日就決定同朋友去試下! 餐廳有幾層, 由於下層已滿哂人, 所以店員就安排左我地係上層, 環境清靜, 坐得幾舒服! 午市套餐有生有熟, 選擇都幾多而且價格相宜! 每款套餐都跟埋前菜, 沙律, 麵豉湯同甜品😋🌟北海道丼(日本牡丹蝦, 油甘魚2片, 三文魚2片, 帆立貝2片, 松葉蟹肉蟹膏, 海膽, 蟹籽)刺身幾多種類, 而且款款都幾厚切大大塊同幾新鮮! 小妹覺得牡丹蝦極鮮甜, 肉質紮實嫩滑, 蝦膏甘香, 正!🌟海膽甘蝦丼(加拿大海膽, 甘蝦2隻, 三文魚籽)海膽份量好足, 食極都仲有🤭, 味道鮮甜, 入口微微溶化! 三文魚籽好多而且味道唔會太咸, 加埋魚生飯食, 味道好鮮幾好味!🌟甜品雪糕🍨有綠茶味, 豆腐味同黑芝麻味, 小妹揀左豆腐同黑芝麻味, 雪糕好夠凍, 食落幾滑, 味道好濃郁好有質感!

🌟海膽甘蝦丼(加拿大海膽, 甘蝦2隻, 三文魚籽)

🌟甜品雪糕🍨
2021-04-11