2021-11-08 55 浏览
未入門口,已經覺得餐廳好靚!店入面既擺設同佈置都好有心思Grapefruit Wings… 先黎個餐前小食!依個雞翼食落有少少焦脆,味道主要來自滿滿包裹住雞翼表面既柚子蜜,味道甜中帶酸都唔錯Smoked  Salmon  Mentaiko Risotto… 煙三文魚有兩大片,意大利飯口感都幾好,忌廉汁包住哂每粒飯,食落又唔會膩。Asari  Clams  Linguine… 蜆既份量好慷慨,味道都算鮮甜意粉煮得有口感唔會太淋,記得撈勻底下既醬汁先好食呀!飲品方面就叫左黑芝麻Latte同Hazelnut 味既Cappuccino,一放上枱真心覺得個公仔整得好靚近排好hit既squid game 紅衣人極度似樣!支槍頭仲有黃色開槍時既火光另一杯Cappuccino 就有招牌3D奶泡,飲落好香榛子味!
未入門口,已經覺得餐廳好靚!店入面既擺設同佈置都好有心思

Grapefruit    Wings

Smoked  Salmon  Mentaiko  Risotto

Asari  Clams  Linguine

意粉煮得有口感唔會太淋,記得撈勻底下既醬汁先好食呀!
Sesame  Latte
3D  Hazelnut  Cappuccino