🥢每月一次放題,其實放題都可以有高質選擇,上一次就伏左,不過唔開名,今次選擇到新界既鋒哥廚房,都係上網見到依家做緊優惠,人均唔洗$300就落到樓,不過第一次光臨,都有點緊張,希望唔好好次上個月食到個間咁🙈🥢如果早輪食仲平,不過就埋朋友放工就揀7點入座,貴幾10蚊,但唔洗食得咁急,仲可以食物2.5小時,慢慢吹水都可以🍸🥢店員簡單介紹一下有咩可以食,原來雪糕、雪條、汽水、炸物、火鍋配料都係任食,聽完已經覺得好飽,原來佢仲未講完,連鮑魚、海蝦、蜆、脆肉鯇都係任食,真係好多野食😝🥢蔬菜類離不開響鈴、粟米、唐生菜、豆腐卜、金菇菜、薯仔、娃娃菜、鮮腐竹,正常發揮,烤魚用料新鮮,調味適中,唔會太鹹😉魚肉食落爽彈又嫩滑