2022-08-29
最近公司附近新開左呢間魚事者,同同事決定左今日Lunch一於嗌黎試下😋-過癮咖喱汁吉列豬扒魚麵撈(全份)吉列豬扒炸得好爽脆,豬扒大大塊肉都幾厚身,入口肉質鬆軟,外脆內嫩🤤🤤咖喱汁魚麵味道濃郁,有少少辣度,食落又真係幾過癮喎!😆-辣你唔死麻辣鴨絲魚麵撈(全份)一打開聞落已經有好香嘅麻辣味🤤鴨絲肉質唔會鞋口,配搭埋辣味魚麵,麵質彈牙有咬口,呢個辣度對於我黎講啱啱好👍🏻-蒜你識撈靚女店員介紹我地試下⭐️口感滑溜嘅齋腸粉,撈埋炸蒜同冬菜油所調制嘅醬汁意外地夾,比起外面普通嘅混醬腸粉真係冇得輸!😋-「我要晒」小食拼盤裏面有:炸魚狗腸、雙拼燒賣、咖喱魚兵團雙拼燒賣係有芫荽/無豬肉燒賣兩款,入口煙韌唔會蒸得太淋💕炸魚狗腸同咖喱魚兵團咬落好有口感,肉質彈牙結實,配搭咖喱醬汁更加惹味-夏菊羅漢果茶大大枝!有淡淡清香菊花味,羅漢果清熱潤肺,味道甘甜👍🏻
過癮咖喱汁吉列豬扒魚麵撈(全份)
辣你唔死麻辣鴨絲魚麵撈(全份)
蒜你識撈
「我要晒」小食拼盤
裏面有:炸魚狗腸、雙拼燒賣、咖喱魚兵團
夏菊羅漢果茶
大大枝!有淡淡清香菊花味,羅漢果清熱潤肺,味道甘甜👍🏻