2021-07-31 56 浏览
銅鑼灣依間fusion 餐廳, 裝修充滿玩味,加入左好多古靈精怪同埋骷髏骨頭嘅擺設☠️ 加埋暗暗地既環境👻 唔知以為自己去咗鬼屋😂我地叫左水牛芝士氣球沙律🥗 火炙柚子左口魚同埋紫薯燉飯配香煎帶子😋沙律一上枱🥗 已經比佢嗰汽球🎈深深吸引住 😍 少女心又出嚟😂 賣相勁靚打卡一流❤️ 沙律入邊有唔同嘅蔬菜🥬同埋生果🥑 加上三文魚配桂花黑醋,感覺好Fresh,酸酸甜甜幾開胃😊左口魚算厚身,油脂OK,柚子汁係爆球粒粒黎, 有小小分子料理既感覺😂 下面墊咗蝦片同沙律🥗 去增加成個口感👍🏻 整體唔錯但唔算好特別其實我本身唔鍾意食番薯紫薯依啲😂 但朋友想食所以叫左😂 食落甜甜地,食到飯同紫薯唔同既口感, 再加埋帶子咸咸地, 但又幾夾wo👍🏻 唔鍾意食紫薯既我表示食落都幾ok wo😂 不過依個真係要襯熱食, 凍左d 飯硬左無咁好食我想讚下佢地service 幾好👍🏻 因為佢地放左樽水係枱面, 我expect 自己倒水, 但佢地會留意到你就飲曬, 主動幫你加水, 好細心👍🏻👍🏻味道 🌕🌕🌕🌗🌑環境 🌕🌕🌕🌖🌑服務 🌕🌕🌕🌖🌑性價比 🌕🌕🌕🌗🌑

味道 🌕🌕🌕🌗🌑
環境 🌕🌕🌕🌖🌑