朋友介紹旺角有間好出色嘅肉餅焗飯專門店😳😳特登帶我過嚟食飯,一嚟到門口已經好多人排隊🤤🤤🤤但係餐廳turnover都算快,所以都唔係等咗好耐😋我哋幾個梗係要食啲招牌嘢啦😍😍即炸魚肉燒賣配沙嗲汁 $15😆魚肉燒賣即炸熱辣辣,仲夠晒香脆!配埋餐廳提供嘅沙嗲汁💚特濃嘅沙嗲配埋香炸嘅燒賣,簡直一流沙嗲牛肉雙燶邊蘭王蛋飯 $78沙嗲牛肉份量夠晒多❣️❣️仲勁抌本用蘭王蛋,蛋香味濃郁,煎到燶邊♥️配合埋夠晒鑊氣嘅炒飯,色香味十足,加埋餐廳嘅秘製豬油撈飯,超滿足💖💖芝士焗肉醬🧀🧀配蘭王蛋飯 $72另外都叫咗個焗飯,都係炒飯底同有蘭王蛋,但今次配搭就係絕配嘅芝士焗肉醬😆😆芝士肉醬超級濃郁,口感豐富🤤😋😋蜜桃鮮茄焗豬扒飯 $78呢個蜜桃鮮茄焗豬喺呢度必食嘅招牌嘢🥰🥰份量超級豐富🍑🍑大大塊嘅豬扒,三個人分都食唔晒,香甜嘅蜜桃配上鮮甜嘅蕃茄🐷🐷焗完之後香味更加濃郁,夠晒Juicy😍

我哋幾個梗係要食啲招牌嘢啦😍😍

即炸魚肉燒賣配沙嗲汁 $15😆