2022-10-09
終於都到我嚟打卡啦✌🏻!店內主要係戶外位置,有多把大風扇吹住💨,所以都唔會好熱。戶外嘅⛺露營式帳篷就好似真係去咗camping🌳咁,一定要嚟打個卡呀😍!! 戶外位置天花仲滿佈粒粒小燈泡💡,日頭夜晚嚟都好浪漫呀💕!·🥗蟹籽蟹棒雜菜沙律 HKD$98估唔到咁大盤,真係2個人都食唔哂😄。淋上柚子醋酸酸地😚,好易入口食完好開胃。沙律菜好新鮮🌿,翠綠爽翠,fresh下先~·🍝香辣忌廉海鮮扁意粉 HKD$168想講好好食呀😋!個人超級喜歡佢個醬汁🤩,辣椒🌶同忌廉mix埋一齊原來有咁正嘅化學作用👍🏻,質感creamy帶點甜辣,扁意粉好掛汁💦,好味到要埋啲汁嚟飲!! ·🌷玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕 HKD$98粉紅色外型💕少女心igable!!輕輕一推一拉取走膠膜,奶蓋即刻好似🤩瀑布咁流出,奶蓋散發著淡淡玫瑰香氣🌹,蛋糕做得幾鬆軟,仲真係食到伯爵茶味😚,整體不錯的啊。·🍹多一士不如少一士 HKD$48特飲名稱好搞鬼,其實佢係🍓士多啤梨沙冰,用士多啤梨🍓、乳酪、糖漿、檸檬汁🍋打成,唔會好甜,賣相加分👍🏻。 ·💕戀愛預告 HKD$58紫藍色💜既蝶豆花賣相一流,加入玫瑰花蜜、荔枝汁同梳打水,面頭仲有
🥗蟹籽蟹棒雜菜沙律 HKD$98
沙律菜好新鮮🌿,翠綠爽翠,fresh下先~
🍝香辣忌廉海鮮扁意粉 HKD$168
🌷玫瑰伯爵茶奶蓋瀑布蛋糕 HKD$98
粉紅色外型💕少女心igable!!
輕輕一推一拉取走膠膜,奶蓋即刻好似🤩瀑布咁流出,
🍹多一士不如少一士 HKD$48
💕戀愛預告 HKD$58
紫藍色💜既蝶豆花賣相一流,加入玫瑰花蜜、荔枝汁同梳打水,面頭仲有一球vanilia雪糕🍦,酸酸甜甜嘅有氣特飲。
📍合十
觀塘巧明街117號港貿中心2樓201號舖