2022-08-25 82 浏览
夜晚去好有情调,周围都有啲热闹,但望出去就觉得个城市好灵静。原本想点seared tuna salad,因为唔喺好多餐厅有,但点知啱啱卖哂,所以就点咗另一个沙律Grilled King Prawn Salad, 点知非常之惊喜,啲虾系坚大只同埋劲爽口,出乎意料嘅好食,仲要个mixed salad个汁调得好好,份量仲要好大,如果嚟呢间餐厅一定要试!个mussels系来自New Zealand和Australia, 好新鲜!叫左1kg,份量实在太多,因为原来系跟埋个黑松露薯条,而个薯条都系多嘅,同埋热辣辣!个mussels有两款:橙色同白色,后来听餐厅职员介绍,先知原来橙色系雌,白色系雄,咁我地就觉得个白色青口喺滑啲,好食啲!个loaded nachos有好多配料,但因为之前啲菜式份量实在太大,我地食得太饱,所以最后食唔到好多!

Grilled King Prawn Salad

Fresh Mussels