#桔梗奶昔 🥤其實本身小編嗰日冇諗住試呢杯嘢飲㗎,不過唔打唔撞比同樣身為Foodie既朋友仔叫咗!😂 佢個樣好靚,色彩好繽紛好吸引!🌈 佢入面嘅材料包括:草莓🍓➕香蕉🍌➕杏仁➕雲呢拿➕牛奶🥛不過坦白講一句⋯佢嘅味道係Fresh嘅,但就冇特別好飲🙊.#香橙莫卡 🍊☕️個拉花好靚呀!🌹 另外有啲香橙皮碎粒係杯邊,成杯好有藝術品嘅感覺☺️ 可惜小編唔飲咖啡,Foodie朋友仔就話佢都唔算唔錯,大家可以一試👍🏻😝.#溫泉蛋凱撒沙律 🥗嘩嘩嘩!呢個沙律真係好好味!絕對無誇張!🤩 雖然我哋影咗好耐相,之後先開始食佢,面頭嘅燒雞都開始凍咗⋯不過先係佢個凱撒沙律配上溫泉蛋撈埋之後,保持左蔬菜嘅爽脆度🥬,但係又有溫泉蛋嘅濕潤🥚,再加埋芝士粉嘅香濃🧀,真係好好味!🥰 配埋去咗皮嘅烤雞又唔乾又惹味!🐣 好推介大家去試呀!💯.#蘋果照燒鐵板豬至於呢道,我哋諗咗好耐究竟係三文治定係豬扒😆 所以當佢上枱嘅時候係有驚喜嘅!🤭仲要有大大隻太陽蛋喺度好醒神🍳 佢入面係有豬頸肉🐷➕雞蛋🍳➕蘋果片🍎➕同烤菠蘿🍍,食落整體感覺好Fresh,不過就偏乾,唔知掛唔關我哋影得太耐相事,所以建議大家試嘅時候記得盡快食啦🙈.#干貝公主干貝
#桔梗奶昔 🥤
佢入面嘅材料包括:草莓🍓➕香蕉🍌➕杏仁➕雲呢拿➕牛奶🥛
不過坦白講一句⋯佢嘅味道係Fresh嘅,但就冇特別好飲🙊

#香橙莫卡 🍊☕️

#溫泉蛋凱撒沙律 🥗

#蘋果照燒鐵板豬

#干貝公主
干貝公主👸🏻戀上嘅係松露王子🤴🏻,佢呢度嘅干貝超大粒!超有個口感好好味!☺️ 加埋濃郁嘅松露味,真係搞到小編忍唔住一啖接一啖咁食🤤 不過大家睇相都見到啲source有幾多啦😙所以食到後尾係會有少少膩嘅⋯所以同人share呢就啱啱好🤗

🏆 「豬」味指數:8.5/10
📌 溫馨提示:小編喺呢度正正體驗左Foodie唔易做🤣🙈,建議大家都係輕鬆打咗卡之後,就好好享受下嗰度嘅氣氛同埋嘢食,等自己可以叉叉電好啲😉