2020-12-09
孖啡 Double Cafe💛🔄🍩下午茶時間想約知己閨蜜靜靜地談下心?孖啡絕對係一個好地方,💕可以一起感受著鬧市中的寧靜,其實我唔係第一次黎,但上次黎係晚上今次係下午,氣氛感覺完全唔同,💡室內透光度好高環境好寧靜,我地坐窗邊梳化位仲要有幾個cushion超舒服喔!💡設有加一服務費🍸跟餐配$38以下飲品⏰下午茶時間:15:00-17:30💁♀️Lunch Set: 全日早餐($88)👍"牛角酥唔夠大同香脆 不過呢個價錢黎講係幾抵食 仲包飲品喎""仲有我最愛的薯餅添 其餘份量都幾足料"💁♀️Tea Set: 煙三文魚牛角酥($68)👍"份量黎講 佢地既煙三文魚真心比幾多 清清地仲有配沙律"💁♀️跟餐加龍蝦湯+$25👍"好香好creamy 發覺我呢排食野都習慣性嗌龍蝦湯""值得一讚係呢間cafe既擺盤都幾有心機"💁♀️跟餐加朱古力心太軟蛋糕+$35👍"滿瀉出黎的朱古力漿 超香濃的朱古力味 再加埋雪糕同cream 食簡直係超滿足喔"💁♀️孖啡house coffee"不過不失 而且有點略嫌普通"💁♀️西班牙咖啡👍"留意番西班牙咖啡只有凍飲 咖啡味都幾香 上面仲有舊雲尼拿雪糕添"
💡設有加一服務費
🍸跟餐配$38以下飲品
⏰下午茶時間:15:00-17:30
💁♀️Lunch Set: 全日早餐($88)👍
"仲有我最愛的薯餅添 其餘份量都幾足料"
💁♀️Tea Set: 煙三文魚牛角酥($68)👍
"份量黎講 佢地既煙三文魚真心比幾多 清清地仲有配沙律"
💁♀️跟餐加龍蝦湯+$25👍
"好香好creamy 發覺我呢排食野都習慣性嗌龍蝦湯"
"值得一讚係呢間cafe既擺盤都幾有心機"
💁♀️跟餐加朱古力心太軟蛋糕+$35👍
💁♀️孖啡house coffee
"不過不失 而且有點略嫌普通"
💁♀️西班牙咖啡👍