2021-09-29 38 浏览
今次分享嘅餐廳,現階段係我個list入面,絕對係TOP 3,喺環境,食物質素,服務呢三方面都好高質,咁呢間餐廳就係 - B.O.T.H by Texas Burger @bothbytexasburger 環境:餐廳面積好大,落地玻璃外牆,座位特式設計,周圍擺放綠色植物裝飾,好似係置身於鬧市中嘅綠洲,感覺好chill,好舒服👍🏻食物:松露蟹肉蛋白吐司 $138:超厚身嘅蟹白蛋白,食落軟綿綿得嚟又有d蟹肉增加個口感,又有松露嘅香味,底層塊吐司又大大塊,又烘得好脆廣島蠔水煮蛋 $138:誠意推薦呢味比大家,4隻炸廣島蠔,隻隻都大大隻,炸粉又唔厚,鬆脆吐司,加上兩隻水煮蛋,唔洗講野,真係必食👍🏻👍🏻德州燒烤牛肉漢堡 $138:賣相真係好得,一塊厚實嘅漢堡,再加上洋蔥圈,芝士,新鮮生菜,煙肉,經典配搭,食落塊漢堡好juicy,加埋份熱辣辣嘅粗薯條,係正嘅Pink Panther $58:呢杯Pink Panther係一杯雜莓味嘅milk shake,飲落好creamy,雜莓味都好突出Garfield $58:呢杯Garfield都係milk shake,飲得出個earl grey味,一樣都係好

環境:

食物:

松露蟹肉蛋白吐司 $138:

廣島蠔水煮蛋 $138:

德州燒烤牛肉漢堡 $138:

Pink Panther $58:

Garfield $58:
呢杯Garfield都係milk shake,飲得出個earl grey味,一樣都係好creamy

核果奶蓋班㦸 $118:
pancake嘅份量好大,個醬鋪滿成份pancake,食落個pancake軟綿綿,唔係個種入口即溶,放入口都無野食到個種,而且個醬又唔會食到好溜

服務:
一定要讚啦,由帶位到食完餐飯,態度都係好好,好禮貌,想換碟時,未出聲,個職員已經知我地想點,真係唔錯
2021-09-27