近期戲院上映緊《侏羅紀公園3》。🌝未去戲院🎬睇之前,同閨蜜🍯去「Hungry Dino」食下,望下恐龍先🦕🦖。餐廳分咗2層,以恐龍🦖做主題,一入門口已經覺得自己入咗個森林🌳🌴🪵。座位以上面1樓為主,而地下果層就係接待處同廚房。💫 刺身三點店員介紹係餐廳新菜單,推介我地食。有油甘魚、吞拿魚、三文魚,各3片。🍣每一片都好厚肉同新鮮。😎💫 日式鰻魚蛋包飯見到menu個圖好靚,我地又叫埋嚟食。😂份量大滿足,足夠2-3人食。🤰最頂放咗條好長,🤩而且好肥美嘅鰻魚。鰻魚同飯中間就鋪咗好滑雞蛋。🥳餐廳嘅主打係大大件腐皮壽司😋,所以我地都叫咗4款唔同嘅腐皮壽司。☺️💫 炙蟹膏厚燒玉子蟹膏 + 大大塊玉子🥚,下面仲有小小嘅芝士🧀。好邪惡呀!😈💫 芝士蟹籽厚燒玉子蟹籽 + 大塊玉子🍳,芝士同樣放玉子下面🙊。口感唔錯!💫 蔥吞拿魚拖羅蓉角切嘅吞拿魚鋪滿係大大件腐皮壽司上面😬,再加埋拖羅蓉,食哂吞拿魚嘅2種口感。🫠💫 炙燒檸汁帶子炙燒過嘅帶子配上微酸嘅青檸汁🤭,再加甜甜嘅腐皮,味道豐富。🤓見到menu有酒精類飲品,但聽朝要一早起身返工唔飲得。🫣唯有飲住d無酒精嘅特飲先啦。😜💫 奶蓋白玉烏龍Creamy嘅奶蓋 +
近期戲院上映緊《侏羅紀公園3》。🌝

餐廳分咗2層,以恐龍🦖做主題,
一入門口已經覺得自己入咗個森林🌳🌴🪵。
座位以上面1樓為主,而地下果層就係接待處同廚房。

💫 刺身三點
店員介紹係餐廳新菜單,推介我地食。
有油甘魚、吞拿魚、三文魚,各3片。🍣
每一片都好厚肉同新鮮。😎

💫 日式鰻魚蛋包飯
見到menu個圖好靚,我地又叫埋嚟食。😂
份量大滿足,足夠2-3人食。🤰
最頂放咗條好長,🤩而且好肥美嘅鰻魚。

鰻魚同飯中間就鋪咗好滑雞蛋。🥳

💫 炙蟹膏厚燒玉子
蟹膏 + 大大塊玉子🥚,下面仲有小小嘅芝士🧀。
好邪惡呀!😈

💫 芝士蟹籽厚燒玉子
蟹籽 + 大塊玉子🍳,芝士同樣放玉子下面🙊。
口感唔錯!

💫 蔥吞拿魚拖羅蓉

💫 炙燒檸汁帶子

見到menu有酒精類飲品,但聽朝要一早起身返工唔飲得。🫣
唯有飲住d無酒精嘅特飲先啦。😜

💫 奶蓋白玉烏龍
Creamy嘅奶蓋 + 可以解膩嘅烏龍茶+消化餅碎鋪面。味道好夾!🤤
上面擺住一串3粒🍡燻過嘅白玉,煙煙靭靱。😛

💫 為食龍特調 - 日式蜜柑茶
酸酸的味道。唔愛甜嘅閨蜜🍯好鍾意😍。