2023-08-04
🍜富山麵家 x 鬆弛熊🐻全部都係熊、全部都係熊😍😍之前食過富山麵家,一直覺得佢味道唔錯,呢日知道佢聯乘鬆弛熊,推出唔同拉麵美食,又點可以唔過嚟打卡😍😍特製黑醬油拉麵🍜🍜黑醬油是日本拉麵中常見的調味料,它的口感濃郁,有些微甜味道,搭配上彈牙的拉麵,絕對是口感和味道的雙重享受。配以鬆弛熊魚片、日式叉燒、海苔、流心蛋、蔥花等,十分完美!🥰🥰特製沾麵🍜🍜沾麵的特點是麵條和調料分開,需要用筷子夾起麵條,然後蘸上湯底調料吃,可以讓麵條和調料更好地融合。我哋叫咗牛奶湯底,讓味道更豐富,殘忍咬掉鬆弛熊一口,亦很美味🥰🥰小食炸雞拼章魚燒🐙🐥拼盤非常豐富,炸雞外皮酥脆,內裡嫩滑,搭配上適當的調味料,味道非常美味。章魚燒外皮酥脆,內裡鬆軟,口感非常好。而拼盤當中更有一塊鬆弛熊餅乾,配合草莓醬,真係好好味😘😘特製百香果梳打|草莓梳打具有清爽的口感和浓郁的果味,加入碳酸水和适量的糖制成的汽水饮料,酸甜适中,仲有鬆弛熊棉花糖喺度懸浮,係唔係好過癮呢?😏😏既然搵得鬆弛熊嚟坐鎮,又點少得各樣精品呢?精美拉麵碗、可摺式購物袋、不鏽鋼筷子,全部都有鬆弛熊個嘜頭,你唔係唔帶佢返屋企呀嘛?😁😁富山麵家地址:銅鑼灣希雲街7號地
特製黑醬油拉麵🍜🍜
特製沾麵🍜🍜