2024-06-02 27 浏览
難得拋低個仔梗係去撐下枱腳今日就黎到荃灣大鴻輝搵食而且揀咗御滿屋日本放題🍣去到門口望一望都有幾多人排隊喎,我地排左10分鐘就開始入座食第一輪,坐低自費揀左最平個餐都係$2XX左右💁🏻‍♀️,非常夠我倆口子食當然我見到有人揀最貴個餐😳😳原來最貴個餐係任何魚子醬😳😳呢度啲食物都幾多元化,午餐放題黎講都算好豐富🤗有自助既沙律🥗螺肉,八爪魚、海葡萄、中華沙律,麻辣魚皮🐟任飲梅酒🍶清酒,韓國飲品,啤酒🍻汽水🥤茶☕最後仲可以任食雪糕🍨裡面係有哈根達斯同埋Movenpick架🍦呢度既刺身都好新鮮,必食挪威三文魚、油甘魚、希靈魚、帶子刺身、紅蝦仲有鮑魚。D魚生食落去係好彈牙,好鮮甜🤪而甜品又係好豐富,除咗有自製蛋糕🍰馬卡龍外,仲有拿破崙、Cream Puff同埋少量生果俾大家選擇🍉甜品區足足放滿2個凍櫃🙈
難得拋低個仔
梗係去撐下枱腳
今日就黎到荃灣大鴻輝搵食
而且揀咗御滿屋日本放題🍣

當然我見到有人揀最貴個餐😳😳原來最貴個餐係任何魚子醬😳😳

呢度啲食物都幾多元化,午餐放題黎講都算好豐富🤗

2024-05-25