2017-01-20
Happy Friday 食好西是常識吧!今次約埋舊同學出黎食下飲下chit chat下。外藉waitress 見我地係門囗等左陣,主動問下我地需唔需要水,又得閒update下我地好快有枱,態度十分friendly! 餐廳裝修簡單舒服,最適合飲返杯慢慢傾計!Parma Ham Galette $98Galette 帶少少麥味,配上mozzarella cheese,sunny side up egg,同Parma ham,ham咸咸地配芝士味道幾夾。不過有少少膩,幾個朋友仔開心sharing啱啱好!Mixed Tartines Platter $158薄薄切片麵包搽上牛油果醬或cream cheese 再放三文魚,風乾牛肉,Parma ham。食落有咸香之餘有cream cheese 香。一淡包;一淡酒;一邊傾;爽YY!Croque Madame (Ham) $108打開menu已經被面層金黃芝士吸引,點可以唔order!? 麵包上金黃芝士香配上少少咸香火腿! 全完滿足芝士迷!旁邊有一籃法式香脆薯條🍟Mussels & Fries $175滿滿青口有500g,一煲份量幾多,雖然青口細
一淡包;一淡酒;
一邊傾;爽YY!
滿滿青口有500g,一煲份量幾多,雖然青口細細,但隻青口肉新鮮嫩囗,配上白酒蕃茄湯,一隻接一隻食唔停!旁邊亦有一籃法式香脆薯條🍟
Menu