2022-10-25
♡♡♡📍 牛大人台灣火鍋吃到飽 (形點二期) (元朗)元朗元龍街9號形點二期3樓A316號舖💎澳洲極上和牛吃到飽🍽牛大人红燒牛骨鍋呢個湯底真係好出色😆🤟🏻!夠哂濃郁😻!真係好勁勁勁好味!呢個湯底之前食過外賣湯包,都係咁好味🤣!呢個湯底真係要試😹❤️!!!🍽花膠呢個湯底再加上花膠真係一流🥰!花膠完全入哂味🤩!真係吸哂湯底既精華!真係必食~而且花膠又養顏🤩,真係一定要食😹!🍽澳洲和牛M5牛肩卷又係一個必點既item😻!肉質一流,肥瘦適中🤣,而且薄薄一片好快熟😆,真係好正😝~🍽澳洲M9和牛牛丸超彈牙既和牛牛丸🫶🏻,都幾珍貴🫡(?),每人2粒🤣🤣,同埋勁香😹🤣!🍼撥雲霶見蓬萊仙島/酉鬼啤酒 帶有少少既果香味😝,覺得味道都幾清新🤣,女仔都會中意既味道😹~而且呢杯酒仲係《2022 AIBA 澳洲國際啤酒大賽》獲獎,更加要試下😆。
📍 牛大人台灣火鍋吃到飽 (形點二期) (元朗)
元朗元龍街9號形點二期3樓A316號舖
💎澳洲極上和牛吃到飽