2025-05-20
💖元朗開左間成人$98起嘅任食雞煲火鍋放題🍲,可以無限加雞,火鍋配料、飲品等都係任食!另外可以加$28任食點心~1️⃣任飲任食雞煲火鍋放題🍽️💖先會食雞煲再加湯煮火鍋,雞煲嘅雞件滑又無咩碎骨,咬落啖啖肉,醬料鹹甜香口,可以無限添加。💖火鍋首先上左個八小蝶頭盤,包括兩件酸香開胃小菜、海蝦、珍寶蟹棒、巨人竹輪、雲吞、餃子🥟、鯪魚滑、牛肉滑、紫菜響鈴卷同牛板腱,最鍾意肉味香得黎肥瘦相間嘅牛板腱,鯪魚滑同牛肉滑咬落彈牙,味道濃幾足料!紫菜響鈴卷咬落有紫菜嘅香脆,又有響鈴卷嘅軟,口感豐富。跟住就可以任嗌,我推薦呢啲👇:🔸美國肥牛片:油脂位較多,適合鍾意食肥肉嘅朋友🔸鴨血:我嘅火鍋摯愛,彈牙又食完暖笠笠🔸漢堡扒:厚實,咬落啖啖肉💖另外可以加錢任食點心、刺身、各種自助炸物/雪糕等,刺身中嘅三文魚唔錯,切得厚咬落香滑。點心選擇經典種類都有,我就鍾意炸饅頭、燒賣、蝦餃、鳳爪、兔子糕等~💖午市仲可以食足3個鐘,CP值高,同學/朋友/屋企人聚餐都適合!
1️⃣任飲任食雞煲火鍋放題🍽️
🔸美國肥牛片:油脂位較多,適合鍾意食肥肉嘅朋友
🔸鴨血:我嘅火鍋摯愛,彈牙又食完暖笠笠
🔸漢堡扒:厚實,咬落啖啖肉