2022-11-17 80 浏览
之前聽朋友講過呢間燒肉幾好食,作為食肉獸二話不說即刻去刷餐勁嘅先 🤤特上牛胸腹肉(汁燒)牛肉肥瘦適中,就算我鍾意食比較熟少少嘅,燒耐啲都唔會鞋,又嫩又香 👍🏻酱油和豚胸腹肉我哋最鍾意食呢個 😍 個醬油超好食!鹹鹹地好帶出到豚肉嘅香味~ 肉唔肥唔鞋又 juicy,如果唔係已經好飽,真係想 encore 多碟 🙈厚切煙腩肉大大嚿幾厚身,肥瘦比例控制得好好 👍🏻 有油香得來又有肉嘅口感,我哋特登叫咗個生菜 set 包住黎食,個 set 有跟埋味噌,一啖咬落去勁滿足呀 😍蔥鹽味雞腿肉雞腿肉勁滑 🤤 佢個蔥鹽係另上,味道可以自己控制,有得食有得玩好得意 👍🏻赤海老超新鮮勁大隻 😍 蝦肉彈牙 d 膏仲要超甜超香,我差 d 搶埋我男友果份 😂帆立貝大大粒有少少牛油香,海鮮控表示好滿足 😍日本蔥烏賊沙律酸酸辣辣好適合配肉食,蔥鮮甜爽口,墨魚口感又好,好 fresh 好解膩 😆泡菜冷麵有點似韓國的水冷麵,但麵身比較煙韌有咬口,酸酸涼涼一 d 都唔 heavy,重點係個酸青瓜勁好食 😋呢度好有日式居酒屋 feel,熱熱鬧鬧店員又 friendly~ 佢地有盛合,每款都有唔同嘅肉配搭,如果想食多幾款,叫盛合

特上牛胸腹肉(汁燒)

酱油和豚胸腹肉

厚切煙腩肉

蔥鹽味雞腿肉

赤海老

帆立貝
大大粒有少少牛油香,海鮮控表示好滿足 😍

日本蔥烏賊沙律

泡菜冷麵

呢度好有日式居酒屋 feel,熱熱鬧鬧店員又 friendly~ 佢地有盛合,每款都有唔同嘅肉配搭,如果想食多幾款,叫盛合一定大滿足 😌

P.S. 走果陣見到佢地 d 啤酒杯好得意,但遲下忙完可以去飲酒的時候,一於再去啤啤佢 🤩