2020-12-14 309 浏览
在九龙湾工作了两年时间也没有发现附近的好地方原来这个星期六日会有90分钟半自助餐 weekend semi buffet 成人$238长者同埋小朋友$148见到店舖环境宽敞,楼底非常之高入去试试吧自选煮食都有八款每人送矶煮鲍鱼一只最正佢系任食小食、寿司、串烧、日式沙律、刺身!追加$38有清酒🍶饮🇯🇵仲可以选择热同埋冻!首先点了饮品先,巨峰特饮同埋白桃特饮都系好吸引!个人喜欢白桃🍑呢度系冇嘢饮管供应!支持环保♻️!呢碟刺身真系冇得顶!三文鱼、油金鱼、八爪鱼、鲷鱼,仲有甜虾矶煮鲍鱼经过调味腌制呢,爽口弹牙八爪鱼🐙刺身有鲜味!唔需要落Wasabi豉油都觉得好正^_^^_^而其他刺身都系高质有点可惜嘅系呢度嘅刺身选择唔算多但系其实每一款都咁高质,都觉得好开心😃芝麻鸡翼非常香脆,一碟有三只,绝不马虎外皮炸到脆博博,但系绝不有油腻感呢串烧来讲,我特别推介呢度劲牛舌同埋鸡软骨师傅烧到牛舌外脆内软,咬落重有肉汁调味都啱啱好 鸡软骨爽口弹牙好啦终于讲主食啦我点左帆立贝海胆丼及牛肉野菜锅牛肉野菜锅汤底系寿喜烧寿喜烧嘅甜味入晒野菜锅入面而且重点系上面有一只鸡蛋!寿喜烧无办法不配生鸡蛋🥚食落连野菜都滑咗好多正呀
在九龙湾工作了两年时间
也没有发现附近的好地方

成人$238长者同埋小朋友$148
见到店舖环境宽敞,楼底非常之高
入去试试吧

自选煮食都有八款
每人送矶煮鲍鱼一只

最正佢系任食小食、寿司、串烧、日式沙律、刺身
追加$38有清酒🍶饮🇯🇵仲可以选择热同埋冻!

呢度系冇嘢饮管供应!支持环保♻️!

呢碟刺身真系冇得顶!
三文鱼、油金鱼、八爪鱼、鲷鱼,仲有甜虾
矶煮鲍鱼经过调味腌制呢,爽口弹牙
八爪鱼🐙刺身有鲜味!
唔需要落Wasabi豉油都觉得好正^_^^_^
而其他刺身都系高质
有点可惜嘅系呢度嘅刺身选择唔算多
但系其实每一款都咁高质,都觉得好开心😃

芝麻鸡翼非常香脆,一碟有三只,绝不马虎
外皮炸到脆博博,但系绝不有油腻感呢

串烧来讲,我特别推介呢度劲牛舌同埋鸡软骨
师傅烧到牛舌外脆内软,咬落重有肉汁
调味都啱啱好
鸡软骨爽口弹牙

好啦终于讲主食啦
我点左帆立贝海胆丼及牛肉野菜锅
牛肉野菜锅汤底系寿喜烧
寿喜烧嘅甜味入晒野菜锅入面
而且重点系上面有一只鸡蛋!
寿喜烧无办法不配生鸡蛋🥚
食落连野菜都滑咗好多
正呀!

最咪最咪仲有个豆腐雪糕同埋抹茶味雪糕🍦
令我今餐做个完美嘅总结!
2020-12-12