上個Friday Night,又一個選擇困難既晚上,同朋友們傾左好耐去邊食嘢都冇諗頭,然後就有人介紹話THE FOREST上面有間山區餐廳,我抬頭一睇就指左露天個間,上左去⋯⋯環境真係係我中意個TYPE!!暗暗地又有啲山區木屋風既感覺~ 然後我地叫左幾樣嘢食,最欣賞係個Risotoo,我份人對Risotto有份執著,唔中意食太冧或太硬,要剛好有點韌度,食落啲菇味好出,唔會太Creamy我地叫埋份四式芝士Pizza,好脆而且唔會好滯,中意食芝士既朋友可以Trytry佢,其實好想叫埋個芝士火鍋,但我已經好飽,唯有下次食見早早地,又係星期五晚,當然要美女配美酒啦我地坐左去高檯好豪叫支香檳,好好飲,飲下嘢傾下計影下相呃下LIKE經理話我地知,除左香檳,白酒都係個唔錯既選擇,歡迎我地下次再試我覺得食物味道幾好之餘,服務都OK,淨係食個景都值回票價,有時間我一定會再黎食埋啲甜品同芝士火鍋真心推介呀!

然後就有人介紹話THE FOREST上面有間山區餐廳,
我抬頭一睇就指左露天個間,上左去⋯⋯環境真係
係我中意個TYPE!!暗暗地又有啲山區木屋風既感覺~
然後我地叫左幾樣嘢食,最欣賞係個Risotoo,
其實好想叫埋個芝士火鍋,但我已經好飽,唯有下次食
見早早地,又係星期五晚,當然要美女配美酒啦

真心推介呀!
2018-07-27