2022-10-01 258 浏览
朋友介紹我黎到西營盤呢間cafe 環境非常舒適 行簡約風。 入到黎店員超級nice俾左menu, 好有心機介紹今日有咩意粉推介 適合咩口味嘅顧客,真係好有心機。最後我地揀左一個好受歡迎嘅beef Ragu 同 fungi pie. 上菜速度比較慢,因為鋪頭人手少,每一碟都係即叫即整, 值得等待。beef ragu做得非常出色 香口得黎唔會覺得太油膩 上面嘅芝士係上檯前用火槍即燒 真係好好食!本身以為蘑菇派係普通一個派 點知仲配埋薯仔沙律 好飽肚!蘑菇派切開熱辣辣 非常吸引 同平時食嘅蘑菇派絕對唔係一個level。非常值得一試!嗰陣仲有消費滿$200送一個甜品嘅優惠,真係非常抵食!
beef  Ragu
Fungi  pie