2022-11-03
# 𝓣𝓼𝓽超級高質A5和牛放題!前日朋友同我講起有間打邊爐食牛好正,上網一睇見到啲牛唔錯,就決定即刻訂位去食,OpenRice撳到即日七點前時段,餐廳位於K11附近,請枱職員非常幽默有禮,一入去揀左酸菜魚湯底,之後職員會安排帶位同埋講清楚所有嘢喺邊👍🏾七點前時段唔算多人,之後就QR code落單,飲品方面有三款即製沙冰,隔離有一個雪櫃凍住啲杯,非常讚👍🏾另外仲有自家製凍同熱支裝茶👍🏾調味料架亦都非常多選擇,而且餐廳新開張,入座優惠包括黒樺牧場精選層架,二人同行並提早2日訂枱送北海道大元貝牡蠣海鮮拼盤,原A5熊本黒様和牛肉眼(開張頭兩個月+4人同台),d牛全部都好靚仔,新鮮,而且每一次份量都剛好,唔會話冷冰冰未溶曬雪,而且值得一讚沙冰非常好飲 ,另外佢其他小食都非常新穎同好味,HKD 398 +1 完全值回票價,鍾意食蠔同埋牡蠣及北海道大元貝呢度都有得每位再加錢,另外都有得任飲生啤同清酒放題都係+98 👍🏾鍾意食牛嘅你千祈唔好錯過,120分鐘依個質素非常冇得頂🤘🏽🤘🏽🤘🏽📍 黑樺牛 (尖沙咀)尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓1樓#foodiehongkong#hongkongfoodl
📍 黑樺牛 (尖沙咀)
尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓1樓
#foodiehongkong#hongkongfoodlover#hongkongfoodie#hongkongfood#foodsharing #foodie #eat #香港#hongkongfoodblogger #hongkongfoodlover#hongkongfoodie#instafood#hongkongrestaurant#hongkongeats#hongkongfoods#hongkongfoodbloggers#instafoodie #instafoodporn #instafoodgram #foodporn#吃貨#香港美食 #吃貨 #吃貨女孩 #吃貨日常 #相機食先#ka_foodicted
酸菜魚湯底