2020-01-07
女朋友係終極火鍋控,呢個冬天我已經陪佢打咗好!多!次!邊爐😂今次呢間任食海鮮火鍋好有驚喜,值得一讚再讚👍🏻旺角火鍋選擇多,而任食火鍋不嬲質素參差,特別係任食海鮮火鍋,估唔到阿爺八嘅海鮮咁新鮮,款式選擇又多!我地星期六晚$358任飲任食!性價比十分之高!⭐️是日精選燉湯龍眼杞子花膠雞腳湯,燉湯足料大盅,味道清甜,好滋補。⭐️廚師推介小食油鹽水煮大蜆,油鹽水煮,好有提鮮功效,味道鮮甜,蜆肉冇沙。⭐️Facebook/IG like and share送麻椒牛柳粒,牛柳粒肉質軟腍冇渣,有鑊氣,好入味。⭐️時令刺身拼盤刺身拼盤大大碟!刺身非常新鮮!大蝦鮮甜爽口;三文魚肥美,油脂甘香。⭐️原味花膠雞煲花膠雞煲,香菜配料多,味道濃郁,雞肉嫩滑入味,花膠惹味彈牙。食夠花膠雞煲,就轉湯鍋開始打邊爐喇!⭐️海鮮超級盒有鮑魚/龍蝦/花蟹/芒蜆/大蝦/元貝!每款海鮮都好新鮮!貝殼類鮮甜冇沙,鮑魚肉質軟腍,龍蝦鮮甜,大蝦肉質彈牙。食哂個海鮮盤仲有好多款海鮮可以任食,無限追加㗎!真係好正!⭐️安格斯牛肉油脂甘香,肉質嫩滑,牛味香濃,好高質喎!我地仲追加咗唔同嘅食物,款款都令人滿意!甜品,飲品都係任食任飲㗎!
⭐️是日精選燉湯
龍眼杞子花膠雞腳湯,燉湯足料大盅,味道清甜,好滋補。
⭐️廚師推介小食
油鹽水煮大蜆,油鹽水煮,好有提鮮功效,味道鮮甜,蜆肉冇沙。
⭐️Facebook/IG like and share送
麻椒牛柳粒,牛柳粒肉質軟腍冇渣,有鑊氣,好入味。
⭐️原味花膠雞煲
⭐️海鮮超級盒
有鮑魚/龍蝦/花蟹/芒蜆/大蝦/元貝!
⭐️安格斯牛肉
油脂甘香,肉質嫩滑,牛味香濃,好高質喎!
我地仲追加咗唔同嘅食物,款款都令人滿意!