2024-03-13 1252 浏览
牛阵就食得多,趁友人生日决定去牛阵姊妹品牌Hanare庆祝,餐厅主打寿喜烧放题,叫左特选鹿儿岛县产黑毛和牛套餐,系极致肉质既飨宴❤️🤤黑毛和牛系极为优质既和牛品种之一,以其细嫩肉质同丰富既油花闻名。依道寿喜烧完美咁展现左黑毛和牛既优势,极为嫩滑,蘸点日本产生鸡蛋,蛋液柔软质地同黑毛和牛既细嫩肉质形成绝佳对比,有更加丰富既层次感😆除咗黑毛和牛,特选鹿儿岛县产黑毛和牛套餐仲包左小钵料理、天妇罗、刺身、野菜同甜品,任食无限时,食到最后仲可以转打边炉,真系超级满足,而且服务态度好好👍🏻不过除咗黑毛和牛之外,觉得其他食品都只系不过不失,冇咩特别惊喜,食肉兽们可以专注食和牛就好🫣但总括而言系黎庆祝生日嘅不错选择🥳

2024-03-02
庆祝纪念