好好好掛住日本啊~其實最掛住係佢 d 和牛,所以今次同老婆仲有媽媽去試呢一間餐廳佢有三款放題套餐可以選擇:牛鬼,牛海姬,百鬼夜行最高級嘅百鬼夜行套餐就可以喪食鹿兒島 A4 和牛,不過叫另外兩款都可以自己追加和牛拼盤A4 和牛係我嘅最愛,我覺得 A4 嘅油脂分佈啱啱好,最鍾意嘅就係上小排肉同埋中胸腹肉,油脂分佈啱啱好,肉質非常鮮嫩,又夠牛味,簡直一絕!壽司亦十分新鮮,三文魚夠晒肥美帶子十分鮮甜,北寄貝,赤貝好爽口青口 & 帶子新鮮甜美,魷魚都幾彈牙蟹籽野菜沙律,蔬菜新鮮爽口,蟹籽同沙律醬加埋一齊,感覺好味又健康三文魚味噌湯,好香味噌味,又唔會太鹹,味道啱啱好,仲飲得出有三文魚嘅鮮甜味七味雞翼,入面好似釀左明太子,都幾特別芝士年糕,入面煙煙韌韌,好香芝士味頂級美國牛板腱香蔥薄燒,牛小排,豚腩肉,雞肉,全部都係高質野,好味!天婦羅一啲都唔油,脆皮夠薄啱啱好蘋果汁,菠蘿汁都唔錯甜品係 CoCo Berry 雪糕:朱古力,焦糖,荔枝,全部都味道濃郁,好好味~ 最正係荔枝味夠曬清新!今餐我地都食到好飽,非常滿足~ 佢嘅和牛真係無得輸,超正!下次再掛住日本就返嚟食到飽~

好好好掛住日本啊~

佢有三款放題套餐可以選擇:牛鬼,牛海姬,百鬼夜行

壽司亦十分新鮮,三文魚夠晒肥美
帶子十分鮮甜,北寄貝,赤貝好爽口
青口 & 帶子新鮮甜美,魷魚都幾彈牙

七味雞翼,入面好似釀左明太子,都幾特別
芝士年糕,入面煙煙韌韌,好香芝士味

天婦羅一啲都唔油,脆皮夠薄啱啱好
蘋果汁,菠蘿汁都唔錯