2023-05-21 61 浏览
今晚係家樂坊 終於試左呢間曾榮獲新加坡最佳火鍋店嘅養生美顏火鍋😍 餐廳裝修充滿少女心 店內面積好大 座位都好舒服👍🏻 呢到仲有一個兒童樂園 就算帶住小朋友嚟要等位都唔怕😎宜家推出左全新120分鐘任食火鍋放題 價錢由$218起 有4款套餐🤩 我哋今次就試左最豐富嘅D餐 可以食到嘅肉類係最多🤤 貪心嘅可以好似我哋咁 加$70就試到4款湯底🤣 我哋揀左膠原蛋白養顏美容鍋 清涼解熱雪耳鮮椰子鍋 滋補養生香辣鍋同長生松茸野菌鍋🤤 最推介大家試椰子鍋 湯底清甜 最能帶出食材味道👅另外要讚嘅係佢哋嘅醬料區 有勁多醬料香料可供選擇👍🏻 其次係牆身貼左10款推薦醬料combination 跟著嚟落味道出奇地正 大家一定要試下😋食物方面 入座就會送上刺身拼盤😀 主打美國安格斯同Prime都非常高質 絕對唔係薄到無味嘅牛牛😆 牛魔王嚟到一定滿意👍🏻 海鮮仲要好新鮮 海蝦隻隻都好彈牙 鯇魚骨腩好滑好好食👅 仲有多款魚丸 蔬菜同豆製品 選擇都多而且質素唔錯☺️飲品同大多數火鍋店一樣 幾個雪櫃嘅飲品任揀任飲 我就當然推薦大家飲下佢哋嘅冷泡茶啦 非常解渴👍🏻 食飽仲會送上柑桔沙冰作為甜品 冰涼透心好爽架🌟
呢到仲有一個兒童樂園 就算帶住小朋友嚟要等位都唔怕😎

食物方面 入座就會送上刺身拼盤😀