2018-05-02 467 浏览
自從元朗開左呢間極尚大瀛喜之後,每次經過都會見到人龍,終於4月朋友生日試到啦!仲要4月同5月食足兩次,但兩次都要早好多訂位,可想而知幾受歡迎。訂左時段,去到等一陣好快入得,一去到野飲勁多,雪糕雪條奶茶豆漿甜品汽水啤酒熱飲咩都係正門口會經過既地方,見到都覺得好正,之前食大喜屋覺得好迫,坐得好唔舒服,但呢間唔會,坐得舒服,選擇太多太豐富,好多野都好想試坐埋位已經急不及待要叫野食,一張兩張三張如是者黎左勁多野檯面都放到好滿,但竟然無漏單,仲要超好服務同態度,不斷都會有人黎收碟,同埋會離遠見到趕過黎幫你收紙,真心覺得好正事關成日搞活動,都幾乎試哂唔同地方既日式放題啦,每次出到九龍食,一來已經遠,二來唔係漏單,就係好迫,再唔係就係嫌我地太多人阻住條走廊同好嘈,俾人大大力放碟同趕走都試過,但真心!!!呢間既人無咁樣對我地,認真仲要唔算貴,食6:00都係$238加一,好抵,所以一定會再黎呢間食!真心推介,顧住食真係無咩點影相,係咁易影左少少推介食物🍣🍣:刺身(鮑片一般),海膽(生日有免費海膽送,但要提早講),羊架很出色,芝麻雞翼好香脆,蟹粥好甜,炸奶,香芋波波,各式野飲,蛋撻都好食而牛肉鍋既牛肉一般

,同埋會離遠見到趕過黎幫你收紙
,真心覺得好正

顧住食真係無咩點影相,係咁易影左少少

而牛肉鍋既牛肉一般,有點難咬,可以不叫

下次再來再試其他新野

2018-05-02