暫停左晚巿咁耐,我既燒肉心癮大大發作😬因為朋友喺港島區返工,所以我地選擇左銅鑼灣一間環境舒適又高質素既燒肉放題《HIBIKI 響》一齊開心下燒肉店位置喺新商業大廈內既2//F,一開𨋢門已經見到好大個「響」字既招牌😂樓底好高好舒服,帶位姐姐安排左我地去中間既卡位,位置都好寬敞👏🏼👏🏼我地好快就選擇左$398/位 既美國.澳洲和牛燒肉放題(有78款食物可供選擇)😊另外如果飲酒的話可以另加$48/位,就有啤酒同清酒任飲,好啱酒精愛好者😂好快主角就上枱喇😋先黎一盤燒肉類加刺身,侍應姐姐好細心咁講解一下,佢提醒我地西冷要燒幾多秒唔好過熟,佢仲留意到我支酒精搓手液放左喺枱😅話會有危險‼️提醒我要放返入手袋,好細心♥️♥️*燒肉*頭盤有澳洲和牛^_^位置包括有西冷、牛胸腹同牛肉眼再加好大片既美國肉眼,另外有米澤既三元豚腩片同三元豚西冷,相當高質素🥰除左豚同牛,仲有二隻大手羽先同二條骨付雞肉腸,頭盤已經好豐富😂😂*刺身*盤刺身好靚好新鮮♥️刺身包括有二隻生蠔、有生蝦、劍魚腩、油甘魚腩、三文魚、北寄貝、帶子同墨魚😍😍我地另外再加點左燒大蝦、菠蘿等。。跟住再點返燒肉類,食到咁上下開始點其他食物我十分十分推薦佢地既

好快主角就上枱喇😋先黎一盤燒肉類加刺身侍應姐姐好細心咁講解一下,佢提醒我地西冷要燒幾多秒唔好過熟,佢仲留意到我支酒精搓手液放左喺枱😅話會有危險‼️提醒我要放返入手袋
,好細心♥️♥️

*燒肉*

*刺身*

我十分十分推薦佢地既天婦羅同炸物🤪哇!炸得超好,其中最最最推介比大家既係榴槤炸彈😂超爆榴槤醬🤩
(如果大家食榴槤的話)

餐單入面仲有好多款式,壽司、串燒、鍋物、烏冬炒飯等等😌飲品方面都有好多款式提供,有包裝杯類、果汁同汽水😂最後我選擇留少少位置比自己食3杯movempick 去作為我既放題終結😋超滿足既一餐

** 店家既服務真係100分,非常有禮貌😜而且好快幫忙更換碟,真心係優質服務