餐廳完全係日式風格,見到花同酒桶,日本feel十足但燒爐感覺一般,日式端爐爐設計,但爐太少網太大,火力只集中中間,邊邊位置應該好難熟,一陣試試先知menu有六大種類,唔算多亦唔算少,主要睇睇食物質素吧飲品比較驚喜,紅白酒,三款日本酒,花茶茶包,一般飲品。其中間日本梅酒味道非常好紅白酒一般餐廳會先按人頭送上海鮮,刺身同肉類,除左海鮮,其他都可以係menu再點海蝦非常大隻,彈牙味甜,不停encore鮑魚同螺夠甜夠新鮮,但蠔略差,太瘦,燒完無肉食。刺身方面中等水平,海膽鮮甜唔腥,中上水準豆腐湯,日式壽喜燒湯底,加入豆腐,娃娃菜,蒟蒻再煮,超正日本大眼雞,比較少見,而且餐廳已經處理好,只須燒熟就食得。魚肉厚實,入口微微帶咸,肉質唔會鬆散,唔錯!肉類最好食係澳洲和牛西冷,香腍次餘肉味濃;澳洲和牛胸腹同肉眼比較一般,而且較韌。天婦羅建議不停encore炸蝦!粉漿薄而且蝦肉香滑彈牙,超好食甜品方面種類選擇多,亦有非常少見既日本果凍我食太多肉了,唔食甜品。朋友食左一份movenpick同木槺布甸都夠了。

餐廳完全係日式風格,見到花同酒桶,日本feel十足

menu有六大種類,唔算多亦唔算少,主要睇睇食物質素吧

紅白酒一般

海蝦非常大隻,彈牙味甜,不停encore

豆腐湯,日式壽喜燒湯底,加入豆腐,娃娃菜,蒟蒻再煮,超正

甜品方面種類選擇多,亦有非常少見既日本果凍