2017-10-28 223 浏览
同好朋友行足一日街,為左用盡每分每秒shopping,真係可以咩都唔食,由得個肚不停埋怨~由天光行到天黑,終於買嗮要買既野,係時候哄反個肚~既然咁餓,朋友提議食韓燒放題,一於餵飽個肚~呢度大部份食物任點,部份貴價食材需另外加錢先食得,飲品自取任飲,另外每人送一支韓國雪條~四小碟前菜也是可以添加的~泡菜入味又夠辣,很不錯,朋友好喜歡食唔停~除左生肉,亦有熟食可以點~雖然是任點任食,但一點都不馬虎,韓式炒粉絲,很香麻油味,甜甜的,麵條好Q,味道好正宗~辣味豬肉,甜甜辣辣的醬汁,味道十分討好~牛肋肉,肉質靚,肥瘦均勻,牛味夠,絕對不像放題貨色,瘋狂encore ~海鮮選擇也不少,竟然有生蠔呢~而且大大隻又厚肉,好吸引~上菜速度快,每碟肉都擺位幾靚,整齊清潔~真心覺得不像在吃放題,值得一讚~海蝦鮮美彈牙~丫~爐邊蛋也是可添加的呀~呢個醬汁牛仔骨都係必點~肉質軟嫩,醬汁惹味帶點甜~店員超勤換底板,所以經常都好乾淨唔會燒到黑蚊蚊飲品選擇不算多~太飽了,拎左一支草莓味同朋友分享~酸酸甜甜,解喝又解膩~非常滿足既一餐

四小碟前菜也是可以添加的~
泡菜入味又夠辣,很不錯,朋友好喜歡食唔停~

除左生肉,亦有熟食可以點~

辣味豬肉,甜甜辣辣的醬汁,味道十分討好~

海鮮選擇也不少,竟然有生蠔呢~
而且大大隻又厚肉,好吸引~

海蝦鮮美彈牙~
丫~爐邊蛋也是可添加的呀~

呢個醬汁牛仔骨都係必點~肉質軟嫩,醬汁惹味帶點甜~

店員超勤換底板,所以經常都好乾淨
唔會燒到黑蚊蚊

飲品選擇不算多~

太飽了,拎左一支草莓味同朋友分享~
酸酸甜甜,解喝又解膩~
非常滿足既一餐