2017-04-08 160 浏览
係香港韓式放題真係做爛市, 一街都係, 而且質素仲好參差, 價錢又有貴有平, 但好多時貴又未必好今次我食既呢一間韓式放題, 價錢算係中間既一入到去理所當然係勁播韓國歌, 而接代我地既OPPA一睇就知係韓國人勁靚仔哈哈 好NICE咁用英文介紹左我地剔單同拎野飲老實說MENU上既選擇唔算多, 不過大路既都有, 除左有牛呀羊呀仲有海鮮, 仲有D要加錢既食材, 不過就算唔加錢都夠食的今次我地點左無數咁多野, 不過重點推介一啲比大家首先一定要推介既係隻爐邊蛋, 真係一萬個心心比佢, 因為佢係我去過咁多咁韓燒入面, 燒得最快熟既, 差不多幾分鐘就可以熟透, 係咁不斷要個店員REFILL哈哈烤豬肉, 我寫左一份量, 都OK大塊, 有D似雞扒咁既SIZE, 成塊落去燒都好快熟到, 而且唔洗點D咩醬就已經有佢本身醃左既醬油味, 非常之入味烤薄切五花肉, 呢個真係切到平時肥牛個D咁薄!! 好處就係燒幾燒就已經熟哂, 而且我發現咁薄另一個好處係好似炸緊舊肉咁, 食落脆口又好味燒雞翼韓燒雞翼我都係第一次食, 因為隻雞翼咁大又係不規則咁, 好難燒得到, 但係呢個燒真係別有一番體驗!! 因為佢個爐個火超旺, 燒幾

今次我食既呢一間韓式放題, 價錢算係中間既

勁靚仔哈哈 好NICE咁用英文介紹左我地剔單同拎野飲

今次我地點左無數咁多野, 不過重點推介一啲比大家
燒雞翼韓燒雞翼我都係第一次食, 因為隻雞翼咁大又係不規則咁, 好難燒得到, 但係呢個燒真係別有一番體驗!! 因為佢個爐個火超旺, 燒幾下就已經熟哂, 而且佢D雞翼勁大隻, 醃過黎, 個味道我會比10分, 因為咁大隻要醃好耐, 如果唔係中間個D肉就會冇味, 佢成隻都勁有味, 值得一讚
2017-03-23