2020-12-06
Bacon & The Bun❤️今日扮下OL嘆番個靚早餐,冇諗過連Salad都可以咁大碗咁足料!最中意既係佢地可以比你自己配搭專屬既包,但如果好似我咁懶既人,就都係嗌番佢地signature bun.💡不設加一服務費💁♀️Salad Base ($35)👍+Toppings: Roasted mustrooms $15+Toppings: Deviled eggs $15"Salad base無限量任加 超大盒超多 睇圖可以見到超多螺絲粉的喔""Deviled Eggs 係考心機之作 將雞蛋釀入蛋黃+是日配料 而今日我食呢個就係釀左煙三文魚 口感超豐富 必試!"💁♀️Smoked Salmon Bun ($80)👍"先㨂包既種類 再㨂要咩料 如果好似我咁懶既就可以嗌佢地既signature bun""煙三文魚超新鮮同足料 加上香軟既麵包 同滿瀉既配料 超滿足的早餐"💁♀️Cappuccino/Chocolate"飲品比想像中驚喜 朱古力同咖啡都有拉花 同埋都好靚""咖啡味較濃 冇諗過主打食物既佢地 連飲品都handle得咁好"
💡不設加一服務費
💁♀️Salad Base ($35)👍
+Toppings: Deviled eggs $15
💁♀️Smoked Salmon Bun ($80)👍
💁♀️Cappuccino/Chocolate
"飲品比想像中驚喜 朱古力同咖啡都有拉花 同埋都好靚"