呢一間喺尖沙咀樂道嘅 牛品台式火鍋 真係好有驚喜呀 lunch嘅攻略就係可以揀一個價錢ok嘅餐 而後其他呀自助配料都係任食嘅例如啲丸呀 生菜呀 配菜等等呢度嘅嘢食好高質 嘢食感覺好乾淨 裝修亦都好新 好乾淨 好多座位 坐得好舒服嘅嘢食排列好整齊 首先講講醬料有9款 非常之多自助區域有好多種丸類 蔬菜 芋頭 麵筋等等非常之多種 用有好乾淨小食區更加係好有驚喜呀 有可以自製滷肉飯滷大腸 雞翼 尖手拍青瓜等等好多種開胃菜 非常好味 仲有飯麵可以任加 今日揀咗個 沙茶海鮮鍋湯底有蝦 青口等等好濃郁 lunch set揀咗西班牙栗飼豬梅肉 加美國頂級肩胛肉 非常新鮮同沙茶醬好match 今日仲做甜品師㖭呀 有自助嘅甜品區 可以自製台灣嘅芋圓果凍涼粉等等 呢一餐真係滿分呀 飲品櫃裏面亦都好整齊多款飲品 呢一間真係我自助火鍋嘅至愛可以一試再試

嘅嘢食排列好整齊 首先講講醬料有9款 非常之多

今日揀咗個 沙茶海鮮鍋湯底