2020-07-25 586 浏览
成条厚褔街都好多野食同黄店💛😳呢间鱼生饭都有好多选择😳选择困难嘅你真系会拣唔到🤣唔洗惊鱼生饭太dry,因为成个set包埋面豉汤、酸瓜、唔知咩豆(唔系纳豆)、同埋...(加分位✨)滑lu lu嘅茶碗蒸😍——————————————————————▽/ 三文鱼&火烧平目鱼丼定食 / 178♥︎♥︎♥︎♥︎♡(火烧平目鱼(左口鱼) is always my favourite!🥰好钟意佢多脂肪,火炙完食入口仲会慢慢溶系条脷到👅三文鱼色泽均匀,件件厚切,)./ 蓝鲸吞拿鱼赤身&火烧平目鱼丼定食 / 168♥︎♥︎♥︎♥︎♡(鱼生份量足够,多𩠌哂成碗饭☺️)./ 火烧蓝鲸吞拿鱼酱油渍丼定食 / 138 [👏🏼]♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎(强烈推介‼️最主要原因系个饭底!😍日本醋饭混合咗甜酱油、葱,丰富咗呢碗饭嘅味道🥰平时唔太食饭嘅我都扒多咗几啖😋另外,吞拿鱼外面烧得熟熟地,入面保留到鱼鲜味🤩唔会入口即溶,维持到刺身质感😚本身对吞拿鱼反感之人士值得一试😍因为减少左吞拿鱼刺身原本只鱼味☺️)./ 日本蟹肉忌廉薯饼 / 48♥︎♥︎♥︎♡♡(够脆够薯🤣都系咁啦😌)△——————————————————————
成条厚褔街都好多野食同黄店💛😳

——————————————————————

/ 三文鱼&火烧平目鱼丼定食 / 178
♥︎♥︎♥︎♥︎♡

/ 蓝鲸吞拿鱼赤身&火烧平目鱼丼定食 / 168
♥︎♥︎♥︎♥︎♡
(鱼生份量足够,多𩠌哂成碗饭☺️)

/ 火烧蓝鲸吞拿鱼酱油渍丼定食 / 138 [👏🏼]
♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

/ 日本蟹肉忌廉薯饼 / 48
♥︎♥︎♥︎♡♡
(够脆够薯🤣都系咁啦😌)

——————————————————————